Àrea personal Instal·lacions Activitats Reglaments

Últimes notícies


13-04-2023 - INSCRIPCIONS OBERTES PER A LA VOLTA A PEU

Inscripcions obertes per a la 22a Volta a Peu Vila de Faura-Memorial Héctor Forner, que forma part del III Circuit de Carreres Populars Cronometra Camp de Morvedre!! Apunta't ja a: enlace

Llegir més
27-03-2023 - LLIGA MEDITERRÁNEA DE JUDO

Dona gust veure el pavelló de gom a gom, com estem acostumats a veure'l en els últims anys amb la quantitat d'esdeveniments i activitats. Este cap de setmana ha estat el torn del judo. La III Lliga Mediterránea va congregar a 163 judokes de Catalunya, Castella-la Manxa, Andorra i el Judo Club Canet. Enhorabona tants als guanyadors i guanyadores com a totes aquelles persones que participaren en esta meravellosa jornada d'esport i companyerisme.

Llegir més
17-11-2022 - CURS SOBRE L’ÚS DE DESFIBRIL·LADORS

Després d'haver millorat les instal·lacions municipals (pavelló multiusos i camp de futbol) amb la col·locació de dos nous desfibril·ladors, és el moment de preparar correctament tot el personal involucrat per al seu ús en cas d'emergència. El Saló de Plens de l'ajuntament ha acollit un curs sobre la utilització d'estos desfibril·ladors. Assistiren representants d’associacions, de les diferents activitats extraescolars, policia i treballadors de les instal·lacions.

Llegir més