Àrea personal Instal·lacions Activitats Reglaments

Últimes notícies


09-01-2024 - JORNADA D'INICIACIÓ A LA MARXA NÒRDICA

L'Ajuntament de Faura en col·laboració amb el Centre Excursionista La Vall de Segó i a través de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la C.V. (FEMECV) ha organitzat una jornada d'iniciació a la marxa nòrdica i el correcte ús de bastons en muntanya i senderisme per al diumenge, 21 de gener. L'activitat, que és gratuïta, inclou una sessió informativa sobre la marxa nòrdica, on s'explicarà en què consistix, els seus beneficis terapèutics i les tècniques en el ús de bastons en baixa i mitaja muntanya. A més, es facilitarà el material necessari per a practicar-la a totes les persones participants, és a dir, bastons i dragoneres.

Les places de l'activitat són limitades i podran realitzar-la un màxim de 60 persones.

La jornada la impartiran Javier Espinosa i Eva Espuelas. Javier Espinosa (València) és entrenador Esportiu Marxa Nòrdica per l'Escola Valenciana Alta Muntanya (Centre Aut. Ensenyaments Esportius. Generalitat Valenciana) amb Titulació oficial segons pla formatiu BOE 18-01-2018 / Instructor INWA / Trainer MODERN NORDIC WALKING ACADEMY / Àrbitre de Marxa Nòrdica. / Tècnic de Senders FEDME.

Eva Espuelas (CASTELLÓ) és entrenadora esportiva de marxa nòrdica amb Titulació oficial segons pla formatiu BOE 18-01-2018 / INSTRUCTORA NORDIC WALKING - ALFA 247/ ÀRBITRE AUTONÒMIC i NACIONAL de MARXA NÒRDICA /Membre fundador de la Federació Internacional de Pilates /Presidenta de l'ANP Associació Navarresa de Pilates / Membre de AMEDNA, ANEFIDE, FNEID, AVIA-instructors. / Formada en la disciplina de Pilates Mat i Studio, tant a Espanya com els EUA i l'Argentina / Experiència de més de 20 anys com a professora de disciplines relacionades amb el moviment i el cos/ Professora certificada en RSF – HD i entrenadora personal / Tècnic Superior en Gimnàstica Aeròbica/ Creadora i Membre de desenvolupament del Mètode Hipopilates, Kardiolates i Pilacces.

Per realitzar la teua inscripció ompli les teues dades en el formulari que trobaràs a l'enllaç.

Llegir més
04-10-2023 - OFERTA ESPORTIVA AL PAVELLÓ MULTIUSOS

Esport i salut, patinatge artístic, judo, pilates, brazilian jiu jitsu, zumba... Activitats per a tots els gustos i totes les edats. Ací tens tot el que pots trobar al nostre pavelló multiusos durant la temporada 2023-2024.

Llegir més
29-09-2023 - CLASSE DE TECNIFICACIÓ DE PATINATGE ARTÍSTIC

Ja siga entre setmana o cap de setmana, el nostre pavelló sempre està en ple funcionament!! Diumenge, 24 de setembre, el Club de patinatge artístic La Rodana, de Faura, va gaudir d'una classe de tecnificació impartida per Simone Fraietta, campió i entrenador internacional que actualment entrena a joves promeses del patinatge artístic. Els i les patinadores compartiren esta tecnificació amb altres clubs de patinatge artístic com el Club de Patinatge Artístic La Eliana; Club de patinatge Somnis, de Vila-real i el Club de Patinatge Artístic Piruetes, d'Almassora.

Llegir més