JORNADA D'INICIACIÓ A LA MARXA NÒRDICA

Diumenge, 21 de gener, a les 10 hores.

L'Ajuntament de Faura en col·laboració amb el Centre Excursionista La Vall de Segó i a través de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la C.V. (FEMECV) ha organitzat una jornada d'iniciació a la marxa nòrdica i el correcte ús de bastons en muntanya i senderisme per al diumenge, 21 de gener. L'activitat, que és gratuïta, inclou una sessió informativa sobre la marxa nòrdica, on s'explicarà en què consistix, els seus beneficis terapèutics i les tècniques en el ús de bastons en baixa i mitaja muntanya. A més, es facilitarà el material necessari per a practicar-la a totes les persones participants, és a dir, bastons i dragoneres.

Les places de l'activitat són limitades i podran realitzar-la un màxim de 60 persones.

La jornada la impartiran Javier Espinosa i Eva Espuelas. Javier Espinosa (València) és entrenador Esportiu Marxa Nòrdica per l'Escola Valenciana Alta Muntanya (Centre Aut. Ensenyaments Esportius. Generalitat Valenciana) amb Titulació oficial segons pla formatiu BOE 18-01-2018 / Instructor INWA / Trainer MODERN NORDIC WALKING ACADEMY / Àrbitre de Marxa Nòrdica. / Tècnic de Senders FEDME.

Eva Espuelas (CASTELLÓ) és entrenadora esportiva de marxa nòrdica amb Titulació oficial segons pla formatiu BOE 18-01-2018 / INSTRUCTORA NORDIC WALKING - ALFA 247/ ÀRBITRE AUTONÒMIC i NACIONAL de MARXA NÒRDICA /Membre fundador de la Federació Internacional de Pilates /Presidenta de l'ANP Associació Navarresa de Pilates / Membre de AMEDNA, ANEFIDE, FNEID, AVIA-instructors. / Formada en la disciplina de Pilates Mat i Studio, tant a Espanya com els EUA i l'Argentina / Experiència de més de 20 anys com a professora de disciplines relacionades amb el moviment i el cos/ Professora certificada en RSF – HD i entrenadora personal / Tècnic Superior en Gimnàstica Aeròbica/ Creadora i Membre de desenvolupament del Mètode Hipopilates, Kardiolates i Pilacces.

Per realitzar la teua inscripció ompli les teues dades en el formulari que trobaràs a l'enllaç.